ŽASTO VOLONTIRAM?

SREĆA, RADOST I UŽIVANCIJA

Mnogim volenterima je najbitnije da čine nešto dobro za neke druge ljude ili životinje, pa čak i biljke, i zbog toga ulažu svoj rad i slobodno vreme, a za uzvrat su jednostavno srećni što čine nešto dobro.

RADIM KONKRETNE STVARI

Volim konkretne i smislene poslove sa opipljivim rezultatima. Imam vetar u leđa kada imam iza sebe jaku podršku svojih prijatelja i građana.

JER RAD I VOLONTIRANJE NIJE ISTO

Kada volontiramo, imamo mnogo drugačiji pristup poslu i ostalim volonterima. Evolucija i razvoj volonterske karijere dostiže važnost sličnu profesionalnoj karijeri i to u mnogo kraćem vremenskom roku.

ŠIRIM DOBRE PRAKSE

Dokazano je da mladi koji volontiraju u kasnijim godinama češće učestvuju u društveno korisnom radu i grade sebi pozitivan imidž. Budimo inspiracija da se i drugi iz raznih generacija pridruže.

LIČNO UNAPREĐENJE

Kroz volontiranje stičem nova iskustva i znanja u poljima koja me interesuju. Stičem veštine koje mi služe u svakodnenom životu. Lično i profesionalno se unapređujem.

DAJEM SVOJ DOPRINOS

”Niko od nas ne može puno a zajedno možemo s v e“. Ne želim ignorisati aktivnosti koje mi se dopadaju samo zato što nemam honorar za to. Želim iz svog polja delovati najbolje što umem i tako doprineti promeni naše zajednice.

BIH BIO KORISTAN / BIH ISPUNIO SLOBODNO VREME / NAUČIM NEŠTO NOVO / STEKNEM RADNO ISKUSTVO / UPOZNAM NOVE LJUDE / RADIM NEŠTO PRAKTIČNO I KORISNO / POMOGNEM ONIMA KOJIMA JE POTREBNO / BIH IMAO CILJ U ŽIVOTU / POBEDIM LENJOST / NAPRAVIM NEŠTO ZA ZAJEDNICU / SE OSEĆAM BITNIM / JER MOJI PRIJATELJI VOLONTIRAJU / PROBAMO NEŠTO DRUGAČIJE / BIH BIO HUMAN / RADIM NA DRUŠTVENOJ SOLIDARNOSTI / ME DRUGI CENE / IZRAŽAVAM SVOJA UVERENJA / BUDEM UOČLJIV / SE OSEĆAM USPEŠNO /

ISTAKNUTI VOLONTERI

Verujemo u promenu

ART Čaršija

Samir Mavrić – projekt menadžer

Samir Mavrić, rođen 14.07.1989. godine u Novom Pazaru. Diplomirani inženjer arhitekture na Državnom Univerzitetu u Novom Pazaru, trenutno na master studijama na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu, smer Digitalne tehnike, dizajn i produkcija u arhitekturi i urbanizmu. Na projektu Art Čaršija radim na poziciji projekt menadžera.

Almin Hazirović

Volonter

Sadžid Hodžić

Volonter

Ajla Salihović

Volonter