ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Icon Heading

Svako može postati član fondacije – nema nikakvih starosnih, statusnih ili profesionalnih ograničenja. Ostavite svoje podatke na kontakt formi “kontaktirajte nas” ili pošaljite mail na info@front.org.rs sa naznakom “Članstvo u fondaciji”:

Jedan od glavnih ciljeva fondacije je da ujedinimo zajednicu i kreiramo jedinstvenu bazu volontera čime bismo ojačali aktivistički kapital regiona. Ostavite svoje podatke na kontakt formi “Doniraj vreme

Fondacija Front je jako ponosna na sve naše dosadašnje donatore koji u nama prepoznaju stabilne partnere kao i na transparentnost u raspolaganju finansijskim sredstvima. Pridružite se našoj porodici u želji da vidljivo menjamo okruženje.

Želimo da postanemo regionalni inkubator ideja. Vođeni time da nijedna ideja nije loša ideja, bićemo presrećni da prihvatimo sve vaše predloge. Kontaktirajte nas putem kontakt forme “Doniraj ideju

Prijava komunalnog problema je u nadležnosti lokalne samouprave, konkretno JP Čistoća. Na njihovom sajtu možete pronaći sve smernice i procedure za prijavu. Ukoliko u nama prepoznajete posrednika u rešavanju ovog probelma, pošaljite mail na info@front.org.rs

Kršenje ekoloških zakona i sprovođenje adekvatne zakonske regulative za prekršaje je u nadležnosti Inspekcije za zaštitu životne sredine. Ukoliko u nama prepoznajete posrednika u rešavanju ovog problema, pošaljite mail na info@front.org.rs

Umrežavanje sa prirednim subjektima, srodnim organizacijama, javnim preduzećima i neformalnim grupama građana je jedan od naših prioriteta. Raduje nas da u nama vidite potencijalnog poslovnog partnera. Sve zahteve za dodatnim podacima šaljite na info@front.org.rs dok nas možete kontaktirati i putem kontakt forme.

Fondacija Front je nestranačko, neprofitno i nevladino udruženje osnovno 2014. godine u Novom Pazaru. Front je zvanično registrovan kao fondacija, na osnovu Zakona o zadužbinama i fondacijama, sa misijom da podrži razvoj u okviru precizno definisanog geografskog područja, što je jasno naznačeno u statute fondacije.

FRONT čine uglavnom mladi ljudi, koji aktivno i uspešno deluju u svojim profesijama. Odabrani pojedinci pokrivaju razne oblasti privrede, zdravstva, obrazovanja, umetnosti i kulture, ujedinjeni u ideji da su promene neophodne za napredak društva u celini. U fondaciji je trenutno stalno zaposleno šestoro mladih ljudi.

Članarina je potpuno besplatna. Priključite se našim volonterima na mnogobrojnim akcijama ili dajte svoj stručni doprinos u kreiranju i realizaciji programa koje sprovodimo. Popunite kontakt formu na sajtu ili se javite na info@front.org.rs.

Umrežavanja sa nevladinim sektorom prepoznajemo kao prednost u današnjem turbulentnom okruženju i mislimo da jačanjem tih odnosa možemo brže menjati okruženje. Donacije i sve vrste finansijske podrške su uvek dobar znak da nešto radimo kako treba. Otvoreni smo za sve vidove saradnje i razmenu iskustava. Ukoliko u nekom od naših održivih programa vidite prostor za potencijalnu saradnju, kontaktirajte nas.

Ukoliko ste profesionalac u svojoj oblasti, a naše ideje prepoznajete kao inovativne i želite da date svoj stručni doprinos, kontaktirajte nas putem kontakt forme ili pošaljite svoje podatke na mail info@front.org.rs.